Kom ud og kør med Madsen Transport når du bliver student


Madsen Transport har et antal chauffører der hvert år glæder sig til at køre med de glade studenter. Vi har musikanlæg og vores biler er godkendt af STATENS BILINSPEKTION. Skynd dig, for vi bliver hurtigt booket.

Studenterbilen bliver lejet for x antal timer ( inkl. pyntning af bil). Overskrides disse timer, koster det ekstra. Derfor er det meget vigtigt at der bliver lavet en realistisk tidsplan - både for jeres og jeres familie og venners skyld. Hvem har ikke hørt om nogen hvor tidsplanen er skredet flere timer, og familie og venner bare har stået klar og ventet. Vi hos Madsen Transport anbefaler at tidsplanen bliver lavet i fællesskab mellem jer og os. Da vi har erfaringen og I garanteret har nogle specielle ønsker til ruten.

Det er meget vigtigt at understrege, at det til enhver tid er jeres eget ansvar at overholde tidsplanen, vi hjælper selvfølgelig gerne. Ofte har klassen valgt en fra klassen, der bliver udstyret med en fløjte, og som så styrer tiden. Det er bare vigtigt at planen bliver holdt.

En typisk dag

Dagen starter med at vi møder op, og bilen bliver pyntet af 2 års eleverne. Derefter kommer I ud og når alle er kommet ud til bilen, vil chaufføren holde en kort briefing, ang. regler for turen. Hvad man må og ikke må. Disse regler vil også blive fremsendt pr. mail i god tid.

Til vejvisning bruger vi oftest bare GPS, men det kan blive nødvendigt med en guide mellem stederne, typisk den man skal hjem til. Men det er kun hvis der er noget helt specielt ved ruten. Eller hvis I selv ønsker det, og gerne lige vil have et øjeblik med ro.

Nogen gange bliver chaufføren inviteret med ind, og det vil han ofte gerne, andre gange bliver han siddende ude i bilen og passer på jeres ting.

På vej og ved sidste stop, hjælper alle med at pille pynten af vognen, dette tager ofte kun 10- 15 min.

Vi har musikanlæg på alle vores biler, så I skal bare selv medbringe musikken.


Bestil studenterkørsel i god tid til sæson 2012

Vores biler er godkendt af STATENS BILINSPEKTION til studenterkørsel. Alle lovpligtige forsikringer og polititilladelser til studenterkørsel, er med i prisen. Vi kører kun på Sjælland  Der er bænke og musik på ladet men CD plader skal i selv medbringe.


Interesse  *
Hvordan vil du kontaktes?  *
Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *